A A A

Toimitusehdot

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on mainittu powerviihteen osoitteessa www.powerviihde.com. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Powerviihde pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
Tilaukseen lisätään käsittelykulut, ennakkomaksussa se on 2€.
Mikäli tuote on varastossa, on arvioitu toimitusaika yhdestä kahteen (1-2) työpäivään.

Maksu tapahtuu powerviihde/Googprea Oy:n tilille tilauksen vahvistamisen jälkeen ja toimitus lähtee varsatostamme kun tilauksen euromäärä on tullut kokonaisuudessaan powerviihde/Goodprea Oy:n tilille.

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja siitä aiheutuu tuotteelle arvon alennusta, perimme arvon alennuksen osuuden. Palautusoikeus ei koske karaokelevyjä! Virheelliset äänitteet toki vaihdetaan toimiviin.
Kuluttajan edellytetään tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen powerviihde(at)gmail.com ENNEN tuotteen palauttamista. Asiakaspalvelumme ilmoittaa palautustavan. Palautus lähetetään osoitteeseen powerviihde, Rauhankatu 18B 12A, 15110 Lahti, omalla kustannuksellaan. Emme maksa palautuksesta aiheutuvia kuluja, muista kuin viallisista tuotteista!

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa powerviihteelle, joko sähköpostitse osoitteeseen powerviihde(at)gmail.com tai soittamalla numeroomme 040 716 9082. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, powerviihde vaihtaa tuotteen virheettömään tai palauttaa maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.